تنظیم بودجه ای واقع گرایانه برای بازسازی خانه ، بستگی به تخمینی دقیق از هزینه هایتان دارد. با رعایت این شش مورد، قبل از برداشتن اره و چکش، هزینه بازسازی منزل خود را به دقت ارزیابی کنید.
نکات اصلی :
– نسبت به وسعت پروژه خود واقع گرا باشید. اگر طراحی های مورد نظرتان فراتر از ابزارتان است، کمی کوتاه بیایید.
– با کمک ماشین حساب های بودجه یا راهنماهای ارزیابی هزینه، مخارج پروژه تان را تخمین بزنید.
– برای ترسیم نقشه ها از متخصص کمک بگیرید، به کمک این طراحی ها ارزیابی دقیق تری از هزینه ها خواهید داشت.
– از قانون اصلی این رشته پیروی کنید و حداقل از سه شرکت بازسازی استعلام بگیرید.
۱-قلمروی پروژه خود را تعیین کنید.
خیلی جالب است که ما انسان ها قادریم به محض باز کردن درب یک اتاق ، شروع به بازسازی آن کنیم. خیلی سریع متوجه می شویم چه کارهایی در سر داریم. وسعت و قلمروی پروژه شما، تاثیر به سزایی در هزینه آن دارد. یک لیست از کارهای ضروری و کارهای غیرضروری تهیه کنید. چون در طول برنامه ریزی مجبور می شوید وسعت پروژه خود را بازبینی کنید. باید اولویت بندی کنید.
۲- برای به دست آوردن تخمین تقریبی، لیست قیمت مصالح را چک کنید.
در سایت های ساختمان سازی و بازسازی ساختمان لیست قیمت هایی وجود دارد که کمک می کند قبل از شروع کار، یک راهنمای کامل تهیه کنید. اگر تا به حال دست به این کار نزده اید، احتمال دارد از هزینه آن شوکه شوید. چون نکته اصلی این محاسبات این است که نسبت به توانایی مالی خود واقع گرا باشید. اگر فکر می کنید فاصله چندانی با ته کشیدن بودجه خود ندارید، همین لحظه وسعت پروژه تان را بازبینی کنید.
۳- به کمک یک راهنمای هزینه دقیق، هزینه ها را ریز به ریز تشریح کنید.
شاید تا حالا چندین طرح و نقشه آماده کرده باشید. این کار کمک می کند درک بهتری از مراحل دخیل در کار داشته باشید. معماران، نقشه بردارها، سازمان مصرف کنندگان یا سازمان تبادل منطقه شما همگی می توانند توصیه های مفیدی درباره هزینه ساخت و ساز و بازسازی به شما بکنند.
اگر به دنبال پیمانکار بازسازی ساختمان هستید کلیک کنید
۴- از متخصصین بخواهید نقشه های شما را بررسی کنند.
اگر تا حالا نقشه پروژه بازسازی یا ساخت را تکمیل نکرده اید، قبل از نهایی کردن بودجه خود، این کار را انجام بدهید. اگر قصد مدیریت هزینه های پروژه خود را دارید، این کار ضروری است. هزینه های ساخت و ساز به این موارد بستگی دارد :
– مصالح مورد استفاده.
– افرادی که استخدام می کنید.
– کیفیت کار، قطعات و اتصالات.
– وسعت پروژه.
– محل سایت.
۵- ده الی بیست درصد به بودجه نهایی برای روز مبادا اضافه کنید.
به این کار نقشه دوم یا پشتیبان یا همان نقشه ای برای روز مبادا می گویند. در این پروژه ها، بالا رفتن هزینه از سقف تعیین شده اتفاقی عادی است. متخصصین این رشته توصیه می کنند ده درصد از هزینه های پروژه را به عنوان بودجه پشتیبان به بودجه نهایی اضافه کنید. هیچ چیز به اندازه رویای نیمه کاره، تاسف برانگیز نیست، مثل یک بازسازی نیمه کاره رها شده به علت تمام شدن بودجه.
و در آخر، هرچقدر تحقیق کنید باز هم کم است. سایت های دولتی درباره ساخت و ساز، خرید و فروش خانه را پیدا کنید. بعضی اوقات توصیه های مفیدی در خصوص حمایت از مصرف کننده در ساخت و ساز و بازسازی خانه پیدا می کنید که تاثیر به سزایی خواهد داشت.
نوشتن نظر